Product Code: 52354
Outlet#: 2023040001
Short description: 55" (140cm) 4K ULTRA HD Android QLED TV, Resolution 3840x2160, Slim FRAMELESS, HD DVB-T2/C/S2(HEVC), HDR, WI-FI,


4,999ден. 34,999ден.

нејасни бои во средина слаб колорит, појавува слика од претходна програма