Product Code: 49786
Outlet#: 2023040005
Short description: 55” (140cm) Android SMART UltraHD LED телевизор, Superior Technology, Frameless, 4K (3840x2160), High Dynamic контраст, DV


4,999ден. 14,999ден.

по темна слика , појавува слики од претходна програма