Product Code: 49791
Outlet#: 2023070004
Short description: 32" (82cm) HD Ready LED телевизор, Superior Technology, DVB-T/T2/DVB-C, CVTE 3663, USB port with PVR (Power Video Recordin


1,999ден. 6,999ден.

појавува посветли нијанси на екранот