Product Code: 49006
Outlet#: 2023070016
Short description: 55” (140cm) Android SMART UltraHD LED телевизор, Superior Technology, 4K (3840x2160), High Dynamic контраст, DVB-T2/DVB-C,


4,999ден. 27,999ден.

појавува подебела вертикална линија од лева страна