Product Code: 49786
Outlet#: 2023010017
Short description: 55” (140cm) Android SMART UltraHD LED телевизор, Superior Technology, Frameless, 4K (38


4,999ден. 20,999ден.

темна флека од пола надоле, појавува слика од претходна програма , нема кутија